Incasso

Incassobureau inhuren in Rotterdam

Normaliter worden de kosten die u maakt voor het inhuren van een incassobureau in de buitengerechtelijke fase doorberekend aan uw debiteur wanneer deze voldoet of een verhaal biedt (hetgeen betekent dat er mogelijkheden zijn om de kosten te verhalen).

Indien dit niet het geval is worden de kosten aan u doorberekend. Invorderingsbedrijf onderscheidt zich in dit opzicht van andere bureaus, omdat u ook in dit tweede geval niet bezwaard wordt met de kosten van onze dienstverlening. Wij hanteren de wettelijke tarieven, of baseren ons op de incassokosten die door u en uw debiteur overeen zijn gekomen. De door u gemaakte kosten worden daarom altijd toegewezen tijdens een gerechtelijke procedure.

Wij rekenen u geen kosten voor de diensten van onze juristen in de buitengerechtelijke fase, in tegenstelling tot veel andere incassobureaus. Ongeacht uw keus voor een bepaald incassobureau zijn er echter altijd kostengemoeid met het opstarten van gerechtelijke procedures.

Hierbij kunt u naast de kosten van een advocaat of jurist bijvoorbeeld denken aan kosten voor de deurwaarder en griffierechten bij de rechtbank. Onze juristen werken op basis van een fixed fee, ongeacht de duur van de gerechtelijke incasso procedure of de hoeveelheid werk. U weet dus van te voren waar u aan toe bent en u komt niet voor verassingen te staan!