Werken

Involv


Involv installeert zich in enkele stappen op uw Office 365 tenant. Stressvrij dat beloven we. Wat u ziet is wat u krijgt; een kant-en-klare omgeving waarin u vanaf dag 1 aan de slag kan.

De eenvoudige configurator helpt u in enkele stappen met het instellen van rechten en het toepassen van uw huisstijl. De interface zet u vervolgens naar uw hand door middel van de gebruiksvriendelijke drag&drop interface.

Er is communicatie binnen teams, over verschillende departementen en kantoren, vanuit het management en ook naar het management. Mensen delen hun kennis, informeren over de projecten waaraan zij werken en gaan de dialoog aan met collega’s.

Wat kan Involv mij aanbieden?

Involv bevat alle best-practice functionaliteiten die topbedrijven vandaag gebruiken. En het beste van al? De uitrol op uw Office 365 tenant is stressvrij; wat u ziet is wat u krijgt.

Het proces is vervolgens eenvoudig; pas de kleuren aan naar uw huisstijl dankzij het krachtige kleurenwiel en voeg uw logo toe. Start met de klant-en-klare templates en creëer uw eigen pagina’s met de drag&drop functionaliteit.

Bron: involv-intranet.com