Werken

IT traineeships bij Didacticum 

IT komt de laatste jaren steeds meer op. Het is daarom belangrijk dat IT zeker niet achterwege wordt gelaten in jouw bedrijf. Heb je interesse in een (nieuwe) carrière in de IT? Wil je IT implementeren in jouw bedrijf? Of wil je simpelweg meer IT kennis opdoen? Dan is de makkelijkste weg om hiervoor een IT traineeship te volgen.

Didacticum biedt verschillende IT traineeships aan op het gebied van Microsoft en Development. Je kunt kiezen uit verschillende traineeships; Security Consultant, Software Tester, Data Engineer of Hybrid Cloud Engineer. Het is geen vereiste om een IT opleiding te hebben gevolgd. Weet je nog niet weet welke richting jouw voorkeur heeft? Didacticum wil maar al te graag met je meedenken om zo het traineeship te vinden dat het beste bij jou en jouw ambities past.

Indeling van een traineeship

Wanneer je een IT traineeship hebt gekozen, word je gekoppeld aan een organisatie waar jij jouw traineeship gaat volgen. Deze praktijkopleiding duurt zes tot acht weken. Een voordeel: je krijgt vanaf dag één al salaris.

Tijdens jouw traject krijg je persoonlijke begeleiding en coaching, wat er voor zorgt dat je het beste uit jezelf kunt halen. Na het traineeship heb je de mogelijkheid om door te groeien zodat je in het bezit komt van verschillende Microsoft certificeringen. Ongeacht of je door wil groeien of niet, je bent verzekerd van een baan!